30 dkg darált hús
40 dkg csigatészta
1 közepes fej hagyma
2-3 dl sűrített paradicsom
só, bors, piros paprika
1/2 leveskocka
1 doboz tejföl (20 dkg)
olaj a hagyma párolásához
A hagymat aprora vagom es uvegersre parolom.
Hozzateszem a hust,sot,borsot,piros paprikat,leves kockat.
Felontom keves vizzel es puhara parolom.
Amikor a hus szinte puha, akkor hozza adom a suritett paradicsomot es puhara fozom.
Ha a paradicsom tul suru akkor vizzel potolom.
A vegen hozzateszem a tejfolt.
Kozben kifozom a csiga tesztat.
Ugy is lehet talalni,hogy a tanyerra teszem a tesztat, es rakanalazom a daralt hust.
En, most osszekevertem a csiga tesztaval.
Felteszünk egy lábasban vizet forrni. Közben a lisztet, tojást, sót és a vizet egy edénybe összekeverjük. A nokedlit enyhén sós forrásban lévő vízbe szaggatjuk ki. Ha a nokedl...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűLeveles tésztába töltött káposzta gombócait töltjük, batyukba ,vagy tetszés szerinti formákba.Tetejét tojással meg kenjük .Zsirpapirral bélelt tepsibe fektetjük,majd megsütjük.Jó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz elkészítés ugyanúgy működik, mint a hagyományos palacsinta esetében, a hozzávalókat tegyük egy tálba, majd kavarjuk ki jó alaposan. A tésztát nem szükséges pihentetni, már süthe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz orsótésztát és egy kevés mexikói zöldséget sós vízben kifőzzük. Amíg fő, elkészítjük a ragut. A vöröshagymát, a lecsepegtetett tonhalat, paradicsomot, fokhagymát olívaolajon ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű