3 nagy szelet sertéskaraj
Páchoz :
1 nagy evőkanál Piros Arany
1 csapott evőkanál mustár
őrölt bors
4 nagy cikk fokhagyma
1 nagy fej hagyma
olaj
Eloszor elkeszitem a pácot.
A hagymat kockakra vagom.
A fokhagymat atpreselem fokhagyma preselon.
Egg nagyobb talban beleteszem a Piros Aranyat,mustart,preselt fokhagymat,a felkockazott hagymat,az őrölt borsot, felontom annyi olajjal,hogy egy kremes masszát kapjak.
Sot nem teszek, mert a Piros Arany eléggé sos.
Ebbe a keverekbe jol osszeforgatom a husokat.
Hideg helyre teszem, egy foliaval letakarva.
Hagyom legalabb 3 orat pacolodni.
A legjobb az , hogyha este pacoljuk, es masnap sutjuk.
Egy akkora tepsibe amibe jol elfernek a husok, keves olajat teszek, es belehelyezem a pacolt husokat.
Kb. 2-3 dl vizzel felontom, alufoliat teszek a tetejere, es elomelegitett sutobe, kozepes tuznel megsutom.
Kozben ellenorizem, ha elparolgtatta a vizet, es meg nem puhult meg a hus, akkor teszek hozza még vizet.
Amikor a hus puha, akkor leveszem a foliat, visszateszem a sutobe, es hagyom addig, ameddig keveset megpirul.
Rántott hús készítése előtt mindig itassuk le a nedvességet a hússzeletekről mielőtt panírozzuk őket, különben a forró olajba merítve a panír le fog válni. A rántott csirke akkor...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA vesét kettévágjuk, és a fehér részeket a belsejéből alaposan kivágjuk, ne maradjon benne pici sem. Vágódeszkára tesszük, az egyik kezünkkel lefogjuk, a késsel kettéhasítjuk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst megmossuk és szárazra töröljük. Éles késsel a hosszanti oldalánál kezdjük félbe vágni, de nem vágjuk teljesen végig. Kinyitjuk mint egy könyvet, majd fordítunk a húson 180 f...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sertéscombot és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Ha friss zöldbabunk van, akkor azt is 2-3 centisre daraboljuk. A szalonnát kiolva...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű