menu

Családireceptkönyv.hu

Petrezselymes rántotthús


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:



sertés hússzeletek


A sütéshez:

olaj

A panírozáshoz:

liszt
tojás
zsemlemorzsa
vágott petrezselyemzöld
pici tej

Elkészítés:


A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. Lisztbe,majd tejjel összekevert tojásba mártjuk,majd petrezselyemzölddel összekevert zsemlemorzsába forgatjuk. Olajban fedő alatt kisütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mézes, mustáros oldalas
Mézes, mustáros oldalas

A fokhagymagerezdeket megpucoljuk, hosszában kettévágjuk. Keskeny pengéjű késsel az oldalast kilyuggatjuk, majd megtűzdeljük egyenletesen fokhagymával. A mustárt, az olajat, a méze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ruman Imre
Magyaros sült császár tepsis zöldségágyon
Magyaros sült császár tepsis zöldségágyon

A császár szeleteket bepácoljuk a hozzávalókban felsoroltakkal, majd éjszakára hűtőbe tesszük. A zöldségeket megtisztítjuk, majd feldaraboljuk ízlés szerinti méretre. A fokhagym...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: ani44
Bacon sütésropogós végeredmény
Bacon sütésropogós végeredmény

Melegítsd be a sütőt 190 fokra. 2. Hajtogass harmonikaszerű ágyat alufóliából egy tepsiben. 3. Helyezd rá a baconöket, és vastagságtól függően 15-25 perc alatt süsd extra ropogó

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Lecsós szelet rizzsel
Lecsós szelet rizzsel

A hússzeleteket klopfoljuk ki, majd sózzuk, és szórjuk meg őrölt borssal. Ezután hagyjuk legalább fél órát állni, hogy az ízek átjárják. A császárszalonnát vágjuk fel ízlés szerin...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk