Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Petrezselymes rántotthús


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:



sertés hússzeletek


A sütéshez:

olaj

A panírozáshoz:

liszt
tojás
zsemlemorzsa
vágott petrezselyemzöld
pici tej

Elkészítés:


A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. Lisztbe,majd tejjel összekevert tojásba mártjuk,majd petrezselyemzölddel összekevert zsemlemorzsába forgatjuk. Olajban fedő alatt kisütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: István
Rizses hús torta módra
Rizses hús torta módra

Kuktában a megmosott és lecsurgatott rizst vajon üvegesre futtatjuk, majd térfogatához képest kétszeres mennyiségű vízzel felöntjük, beleszórjuk az ételízesítőt és puhára pároljuk....

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Teknős darálhúsból
Teknős darálhúsból

Összegyúrom a hozzávalókat mintha fasirtot készitenék csak kicsit keményebbre ezért kell a kenyérmorzsa hogy jól lehessen formázni ,ne legyen lágy. A masszát 4 felé osztom kiformá...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Hentes tokány
Hentes tokány

A hagymát és a fokhagymát apróra a húst, szalonnát, sonkát, csemegeuborkát vékony csíkokra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát és megdinszteljük. Ráte...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
matrózhús
matrózhús

A húst kétujjnyi széles, 1 ujjnyi vastag, hosszúkás darabokra vágjuk, és mindegyiken egy-egy szalonnadarabkát átszúrva, sóval, borssal bedörzsöljük. A zsírban, fedő alatt megpirít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk