4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 1 cs snidling
• 8 cikk mackósajt
• 1 db chili paprika
• friss bazsalikom
• só
• őrölt fehér bors
• 1 cs. szeletelt bacon
A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A karajszeletek egyik oldalára szeletelt bacont teszünk, halmozunk rá a sajtos töltelékből, felgöngyöljük, baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra helyezzük és előmelegített sütőben 160-180 fokon 40-45 perc alatt megsütjük.
A sertésszűzet az esetlegesen rajta lévő hártyáktól, zsírdarabkáktól megtisztítjuk. Egy alkalmas konyhai eszköz segítségével (én jobb híján a késélező rudat használtam) lyukat fúr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggyet levével együtt feltesszük vízben főni. Cukrot, szegfűszeget rakunk hozzá. Amikor forr, liszttel bekevert tejföllel behabarjuk. A darához egy vastag aljú edényben 4 kan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sózott karajszeleteket a tepsi aljára terítjük. A sört, tejet, paradicsomlét, olajat és az ételízesítőt összekeverjük, és ráöntjük a húsokra. Fóliával letakarva, 170 fokra előmel...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk és lereszeljük. Elkészítés: A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából, kevés vízzel, sű...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű