10 szelet karaj,
2 db tojás,
10 ek finomliszt,
4 dl tej,
ételízesítő,
só,
őrölt fehér bors,
étolaj,
sertéshús fűszerkeverék.
A karajszeleteket klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk sertéshús fűszerkeverékkel és ételízesítővel.
5-6 evőkanál lisztből, a tojásokból, kevés tejjel és csipet sóval sűrű palacsinta tésztát keverünk.
A karajszeleteket lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Köretnek petrezselymes burgonya készült hozzá.
Jó étvágyat kívánok!
A húst és a szalonnát ledaráljuk, a fokhagymát leforrázzuk és utána a vízzel együtt leturmixszoljuk. Minden fűszert a húsra szórunk és jól összegyúrjuk. A belet feldaraboljuk dup...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: KönnyűA húsokat alaposan megmossuk, majd jól kiklopfoljuk. (Érdemes a hús szélét picit bevagdosni, mert akkor nem kunkorodik fel sütés közben.) A fokhagymát egy tálba áttörjük, fe...
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és besózzuk. Olajjal kikent tepsibe fektetjük. Franciasaláta-alapot (nyersen) összekeverjük a tejföllel és belezúzzuk a fokhagymát. Hússze...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesA hússzeleteket ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hagyjuk legalább egy órát állni, hogy az ízek átjárják. Az olajhoz adjuk hozzá a mustárt, a soja és a worcester szószt, az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű