25 dkg liszt
25 dkg margarin
10 dkg porcukor
10 dkg pudingpor (nalam vanilia)
1 tasak vanilia
A margarint (legyen puha) kikeverjuk a porcukorral,vaniliaval
Utana hozza gyurjuk a lisztet
A vegen pedig a pudingport
A pudingpor lehet barmilyen izesitesu : vanilia,puncs,karamell...
Ha egy fajtát készítünk 10 dkg pudingpor kell, , ha két fajtát akkor 2 x 5 dkg
Vagyis,ha két fajtát akarumk, akkor, 2 felé osszuk a masszat es, az egyik felebe gyurjuk pl. vanilia pudingot, a masik felebe pedig pl. a puncsos pudingot...
Utana,dionyi gombocokat formalunk, sutopapirral kibelelt tepsibe rakjuk egymas melle, es villaval ,
mintát nyomunk a tetejere
Kozepes tuznel sussuk, es vigyazzunk,hogy ne egjen meg az alja, mert akkor kiszáradhat...
A tojásokat szétválasztjuk,a fehérjéket a cukorral kemény habbá verjük (annyira keményre,hogy ha fejre fordítjuk az edényt ne essen ki belőle :D).Utána a tojássárgákat egyesével az...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA 6 tojást felütöttem, és a 6 evőkanál cukorral habbá vertem. Én nem szoktam külön venni a fehérjét és a sárgáját, és működik: kemény habbá verődik így is. A habba óvatosan beleke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzeket csak össze kell keverni és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30 percig sütni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megszitált lisztbe beletesszük, a sütőport és összekeverjük. A tojásokat ketté választjuk . A fehérjét habbá felverjük, egy evőkanál cukorral. A tojássárgáját kikeverjük a cuko...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű