40 dkg sertéshús
1 nagyobb hagyma
6 evőkanál rizs
40 dkg zöldborsó (fagyasztott)
só bors, pirospaprika ( izlés szerint)
leves kocka (elhagyhato)
olaj a hagyma parolasahoz
A hagymat aprora, a hust kissebb kockakra vagjuk.
Olajon a hagymat uvegesre paroljuk, hozzadjuk a felkockazott hust, es egyutt kavarjuk ameddig a hus kifeheredik.
Fuszerezzuk: so,bors,paprika
Felengedjuk annyi vizzel, hogy ellepje, es kozepes tuzon fozzuk
Amikor felig megpuhul hozzaadjuk a zoldborsot, es a rizset, vizzel potoljuk,hogy a rizs megduzzadjon.
Lassu tuzon az egeszet puhara fozzuk...
A húst megmossuk, felvágjuk és egy tálba tesszük. A bort és a fűszereket összekeverjük a zúzott fokhagymával, hozzáadunk 2 evőkanál olajat és átkenjük vele a húsokat. Lefedjük és l...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Jól kiverjük a hússzeleteket, törött borssal meg egy kevés mustárral bedörzsöljük, és a vajon megsütjük. 2. Tűzálló tálra egymás mellé fektetjük. (Ha gombásan akarjuk készít...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézlsd a videón! 180 fok fólia alatt 40 perc, fólia nálkül 20 perc
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéslábakat a hentessel keresztben és hosszában is elvágatjuk. Otthon aztán jól megmossuk, a kisebb szőröket leégetjük róla vagy kivágjuk. Az olajon a kockára vágott vöröshagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű