40 dkg sertéshús
1 nagyobb hagyma
6 evőkanál rizs
40 dkg zöldborsó (fagyasztott)
só bors, pirospaprika ( izlés szerint)
leves kocka (elhagyhato)
olaj a hagyma parolasahoz
A hagymat aprora, a hust kissebb kockakra vagjuk.
Olajon a hagymat uvegesre paroljuk, hozzadjuk a felkockazott hust, es egyutt kavarjuk ameddig a hus kifeheredik.
Fuszerezzuk: so,bors,paprika
Felengedjuk annyi vizzel, hogy ellepje, es kozepes tuzon fozzuk
Amikor felig megpuhul hozzaadjuk a zoldborsot, es a rizset, vizzel potoljuk,hogy a rizs megduzzadjon.
Lassu tuzon az egeszet puhara fozzuk...
1 kg sertés májat tenyérnyi szeletekre vágok(5 mm vastag),középeb be vágom így nem megy össze,majoránnával meg szórom,közben füstölt szalonnát vékony szeletere vágok bőréig be vágo...
Elkészítési idő: 40-50 percA húsdarabokat gondosan meg kell tisztogatni, többször megmosni és a lábvégeket hosszában kettévágni. Jobban elaprózni nem érdemes, mert csontszilánkos lehet. A fület négyfelé, az...
Elkészítési idő:A hússzeleteket sózom, frissen őrölt borssal megszórom. Amíg felszeletelem a hagymát, fokhagymát( kb. fél centis csíkokra), paprikát, állni hagyom. Egy serpenyőbe öntöm a vizet, a...
Elkészítési idő: 1,5 óra