A tarjaszeleteket jó alaposan kiklopfolom, sózom, borsozom. Az egyik szeletre ráteszem a vékony szeletekre vágott füstölt kolbászt, befedem a másik szelet hússal és még egy kicsit megütögetem. Szép nagy szeletek lesznek. Kevés olajjal kikenem a tepsit (a húsból és a kolbászból sül ki elég zsír). A húsok tetejét beborítom vékonyra szeletelt fokhagymával, a húsok közé rakom a hasábokra vágott nyers krumplit (ha van még helyem hagymát is rakok hozzá), Fóliával lefedve kb. 1 órát párolom, fóliát levéve kicsit rápirítok.
A tarja szeletek mindkét oldalát előre megsózzuk. Fél órára félretesszük. A mustárt, mézet összekeverjük, belenyomjuk a fokhagymát, hozzáadjuk a majorannát és a borsot. Végül hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csülköt előző este beáztatjuk, majd másnap egy kb. 4 literes fazékban a megtisztított fokhagymával és a szemes borssal puhára főzzük. Kivesszük a főzővízből és kicsontozzuk. A...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Könnyű-Jól összegyúrjuk a hozzávalókat, majd -gombócokat formálunk a masszából (Kb. 10 domboc lesz ebből a mennyiségből.) ellapogatjuk 1/2 órára a hütöben pihentetjük majd paniroz...
Elkészítési idő: 25 Nehézség: Közepesfasírt az anyagokat összedolgozzuk szezámmagban megforgatjuk olajban kisütjük.. a rizst megfőzzük a tojást megfőzzük ketté szeljük.. a sárgájához keverünk tejfölt ,reszelt sajto...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű