A tarjaszeleteket jó alaposan kiklopfolom, sózom, borsozom. Az egyik szeletre ráteszem a vékony szeletekre vágott füstölt kolbászt, befedem a másik szelet hússal és még egy kicsit megütögetem. Szép nagy szeletek lesznek. Kevés olajjal kikenem a tepsit (a húsból és a kolbászból sül ki elég zsír). A húsok tetejét beborítom vékonyra szeletelt fokhagymával, a húsok közé rakom a hasábokra vágott nyers krumplit (ha van még helyem hagymát is rakok hozzá), Fóliával lefedve kb. 1 órát párolom, fóliát levéve kicsit rápirítok.
A belsőségeket és a húst megmossuk, feltesszük egészben ( kivétel a lép azt egy órányi főzés után tesszük bele). főni a fűszerekkel együtt. Fedő alatt puhára főzzük, majd kivesszü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tarjaszeleteket kissé kiverjük sóval, őrölt borssal és zúzott fokhagymával vastagon bedörzsöljük. 2. Ráöntjük az olajat meg a bort és hűvös helyen, néhány órán át érleljük...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hús szeleteket sózzuk,borsozzuk. Egy tepsit kikenjük a zsírral. Rátesszük a tarja szeleteket, majd a fokhagymát felaprítjuk és a tarjára szórjuk. A vizet a tepsibe öntjük,...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA káposztát ujjnyi vastagra szeleteljük, sütőpapírral bélelt tepsibe (gáztepsi) egymás mellé rakjuk. Sózzuk, borsozzuk alaposan. A darált húst befűszerezzük a BBQ fűszerrel, szere...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes