1/2 kg sertéskaraj
1 nagy fej hagyma
3 cikk fokhagyma
so,bors
5 evőkanál étolaj
A karajt felszeleteltem, soztam,borsoztam
A hagymat csikokra vagtam
A fokhagymat aprora zuztam
Egy kissebb tepsibe olajat öntöttem,beleraktam a hagymát, fokhagymát, es, a befűszerezett hust
Felöntöttem kb. 2/5 dl. húslével
Alufóliával letakartam es, előmelegitett sütőbe, tettem, közepes lángra
Amikor a hus mepuhult, levettem rola foliát, es zsirjára sütöttem...
Vágd fel a cukkinit 1,5 - 2 cm vastagságú szeletekre, ha zsenge akkor akár a héját is rajta hagyhatod. A képen látható módon vágd ki a közepét. Tölts meg fasírtnak befűszerezett d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, bekenjük a fűszerkeverékkel ás félretesszük. Kiolajozott tepsibe karikázzuk a nyers burgonya felét. Rátesszük a húst, majd a karikára vágott ha...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA húst nagy szeletekre vágjuk és kevés olajon mindkét oldalukat pirítjuk 2-3 percen át. A hagymát és a fokhagymát felszeleteljük, megdinszteljük, majd a fűszereket is rászórjuk és...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított hagymát felkockázzuk, megfonnyasztjuk egy kevés olajon. Hozzáadjuk a megmosott rizst, alaposan átforgatjuk, míg a rizsszemek kissé áttetszőek nem lesznek. Hozzáöntj...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes