8 szelet sertéskaraj
5 dkg csirkemáj
5 dkg gomba
5 dkg sonka
1 kis fej vöröshagyma
1 ek zsír
1 cs zöldpetrezselyem
só, őrölt bors
bundázáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa
A karajt kicsontozzuk és vékonyra kiverjük. A gombát, májat, sonkát apró kockákra vágjuk. A vöröshagymát lereszeljük.
Zsíron megpirítjuk a vöröshagymát, a májat, a gombát, és a sonkát. Sóval, borssal ízesítjük és apróra vagdalt zöldpetrezselymet adunk hozzá. Ezt a tölteléket rákenjük a hússzeletekre, és feltekerjük v. félbehajtjuk. Hústűvel összeszúrjuk, hogy ne essen szét. Lisztbe, felvert tojásba és zsemle morzsába forgatjuk. Nem túl forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.
A hústekercseket felszeletelve sült burgonyával, párolt csemege kukoricával és ecetes hagymasalátával kínáljuk.
Sült hús felkockázni,a hagymát olajon a petrezselyemmel megpárolni tejföllel összekeverni és a gombába tölteni..sajttal megszórni 150 fokon sütni míg a gomba puha lesz és a sajt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajról levagdostam a hártyát. Ezután a mézből, olajból, mustárból és sóból kikevertem neki egy fincsi pakolást, amivel jól be is dörzsöltem a hátát, oldalát, mindenét… A mustár...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymát és a fokhagymát apróra a húst, szalonnát, császárt, sonkát, csemegeuborkát vékony csíkokra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk a császárral együtt, hozzáadjuk a hagymát, fokh...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KözepesA káposztaleveleket forrásba levő vízbe rakom és addig főzöm, amíg szép átlátszó, formázható lesz. A hagymát kevés olajon megdinsztelem. Ha kihűlt hozzáadom a húshoz, amiben elkeve...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Közepes