6 tojas feherje
20 dk.cukor
20 dk.liszt
1 tasak sutopor
10 dk.csoki
1 kis tasak mazsola
A tojasfeherjeket kezi robottal felverjuk
Hozza adjuk a cukrot,utana a sutoporral elkevert lisztet adagolva
Utana az aprora vagott csokit es a mazsolat
Sutopapirral belelt puspokkenyer formaba ontjuk
Kozepes hofokon keszre sutjuk
Meg melegen porcukorral meghintjuk
A hozzávalókat összekeverjük, majd a margarinozott, lisztezett tepsibe öntjük (én csak sütőpapírral béleltem ki a tepsit). Megszórjuk a tetejét gyümölccsel. Ha nem elég lágy a té...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű1.A lisztet összekeverjük a sütőporral és az apróra tört csokival. 2.Az epret és a banánt együtt pürésítjük. 3.A felvert tojást kikeverjük a cukorral, a Ramával és a gyümölcspüré...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet a vajjal, sóval, felteszem főni. A tojásokat egy mély tálba felütöm. A lisztet egy másik edénybe kimérem. A kézi (vagy gépi ) habverőt előkészítem. Amikor forr a víz, a...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes