6 tojas feherje
20 dk.cukor
20 dk.liszt
1 tasak sutopor
10 dk.csoki
1 kis tasak mazsola
A tojasfeherjeket kezi robottal felverjuk
Hozza adjuk a cukrot,utana a sutoporral elkevert lisztet adagolva
Utana az aprora vagott csokit es a mazsolat
Sutopapirral belelt puspokkenyer formaba ontjuk
Kozepes hofokon keszre sutjuk
Meg melegen porcukorral meghintjuk
A tejszínt felforraljuk a vaníliával, fahéjjal és cukorral. Hozzáadjuk az őrölt diót és 1-2 perc alatt összefőzzük. Ha levettük a tűzről, öntünk bele 1 ek. rumot.. A palacsintákat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A töltelékhez keverjük össze a darálatlan mákot, a kristálycukrot és a citromhéjat, az egészet daráljuk össze, majd keverjük hozzá a tejfölt és a rumot. Tegyük félre. 2. A puha...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat előkészítjük. A fehérjét kemény habbá verjük. A túrót villával szétnyomjuk, s beletesszük a többi hozzávalót - a sütőport, sót, cukrokat, lisztet előtte összekavarju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, ha nem állna össze a tészta, akkor még lehet hozzá tenni 1 kiskanál tejfölt. Az összegyűrt tésztát négy részre osztjuk és egyenké...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes