6 tojas feherje
20 dk.cukor
20 dk.liszt
1 tasak sutopor
10 dk.csoki
1 kis tasak mazsola
A tojasfeherjeket kezi robottal felverjuk
Hozza adjuk a cukrot,utana a sutoporral elkevert lisztet adagolva
Utana az aprora vagott csokit es a mazsolat
Sutopapirral belelt puspokkenyer formaba ontjuk
Kozepes hofokon keszre sutjuk
Meg melegen porcukorral meghintjuk
Elkészítés: Először mindig a száraz anyagokat keverjük össze, vagyis a lisztet a cukorral. Apránként felöntjük tejjel, és csomómentesre keverjük. Ennek érdekében fakanál helyett...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tejből, a cukorból és a pudingporból elkészítem a pudingot és félre teszem. 2. A lisztet összekeverem a sütőporral. 3. A tojásokat kikeverem a cukorral, a vajjal, bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A megmosott, leszárazott meggyet kimagozzuk, szűrőn lecsöpögtetjük. 2. A vajat (vagy a margarint) a cukorral és a vaníliás cukorral krémesre keverjük. Egyenként hozzáadjuk a to...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a tojássárgáját a cukor felével és az olvasztott vajjal habosra keverjük, a fehérjét a maradék cukorral és vaníliás cukorral kemény habbá verjük. A habot hozzáadjuk a t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű