50 dkg fagyasztott zodsegkeverek
2 sargarepa
1 feherrepa
1 kis fej hagyma
1 marek levesbe valo teszta
1 leveskocka
olaj
so,bors
petrezselyemzold
A hagymat aprora vagjuk
A sargarepat es, a feherrepat kockakra vagjuk
Keves olajon megparoljuk a hagymat,utana hozzatesszuk a kockara vagott repakat
Osszekeverjuk,es felontjuk vizzel
Amikor egy keveset fott,utana hozza tesszuk a fagyasztott zoldseget
Ha kell,akkor vizzel potoljuk,attol fuggoen,hogy mennyire suru levest akarunk
Hozza tesszuk a leves kockat,sot,borsot
Amikor mar szinte puha,akkor hozza tesszuk a levestesztat,es keszre fozzuk
Utana megszorjuk petrezselyemzolddel...
olaj+hagyma--párolom+hús--párolom+fűszer+bab--vízzel felöntöm+ a végén berántom.
Elkészítési idő:A csirkemellet kockára vágjuk és feltesszük főni. 15perc múlva leszedjük a habját, fűszerezzük, és hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt sárgarépát és karfiolt, majd 20perc eltel...
Elkészítési idő:Fazékban az olajon megfuttatjuk a felaprított vöröshagymát. Hozzáadjuk a tarhonyát és kevergetve megpirítjuk. A tűzről levéve pirospaprikával, köménnyel, zúzott fokhagymával és sóv...
Elkészítési idő: 60 perc