50 dkg fagyasztott zodsegkeverek
2 sargarepa
1 feherrepa
1 kis fej hagyma
1 marek levesbe valo teszta
1 leveskocka
olaj
so,bors
petrezselyemzold
A hagymat aprora vagjuk
A sargarepat es, a feherrepat kockakra vagjuk
Keves olajon megparoljuk a hagymat,utana hozzatesszuk a kockara vagott repakat
Osszekeverjuk,es felontjuk vizzel
Amikor egy keveset fott,utana hozza tesszuk a fagyasztott zoldseget
Ha kell,akkor vizzel potoljuk,attol fuggoen,hogy mennyire suru levest akarunk
Hozza tesszuk a leves kockat,sot,borsot
Amikor mar szinte puha,akkor hozza tesszuk a levestesztat,es keszre fozzuk
Utana megszorjuk petrezselyemzolddel...
1. Az apróra kockázott vöröshagymát és az átnyomott fokhagymát egy nagyobb lábasban, az olajon üvegesre pároljuk. 2. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott sárga-és a fehérrépát, amit...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesLeves Egy kb. 3 literes lábasban a vajon kissé megdinszteljük a megtisztított, megmosott, felkarikázott zöldségeket, felöntjük 2 liter hideg vízzel, felforraljuk. A forrásban lév...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat hámozzuk meg, szedjük ki a magházat, daraboljuk kockára. Öntsük fel vízzel, és főzzük össze a reszelt gyömbérrel, a citromlével, kevés édesítőszerrel és sze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkehúst, a sóval feltesszük két liter vízben főni. Fél óra múlva hozzáadjuk a karikákra vágott sárgarépát és gyökeret, majd további 15 perc múlva a zöldborsót. Mikor megpuhult...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes