6 személyre:
50 dkg száraz tészta
20 dkg mirelit zöldségmix
4 pár virsli
1 nagy pohár tejföl
1 tubus majonéz
15 dkg sajt
bors
só
Puhára főzzük a zöldségeket, illetve a tésztát is kifőzzük sós vízben, majd leszűrjük őket.
Kikeverjük a tejfölt, majonézt, és karikázott virslit, főtt zöldségeket halmozunk bele.
Tepsibe terítjük a sózott, borsozott tésztát, amire a keveréket ráöntjük.
Reszelt sajttal hintjük, végül sütőben szépen megpirítjuk
.mint a nokedlit úgy szaggatjuk,ez egy puhább szerkezetű nokedli nem a hagyományos de 0 ch van benne
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a cukorral, majd a tejföllel elkeverjük, hozzáadjuk a rumot, végül a sütőporos liszttel és egy csipet sóval összegyúrjuk. Ha túl lágy lenne, még adhatunk hozzá lisztet,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézaz alapanyagokból kemény tésztát gyúrunk szikkadni hagyjuk 15-2o percet nagylyukú reszelőn lereszeljük szárítjuk még 3o percet, majd a fővő leveshez adjuk
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveles tészta közepére rakjuk a virsliket, amiket megkenünk mustárral, ráhalmozunk sült hagymát, erre a szeletelt sajtot, majd jó pár ecetes uborkával is megkínáljuk. A virslik...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű