6 személyre:
50 dkg száraz tészta
20 dkg mirelit zöldségmix
4 pár virsli
1 nagy pohár tejföl
1 tubus majonéz
15 dkg sajt
bors
só
Puhára főzzük a zöldségeket, illetve a tésztát is kifőzzük sós vízben, majd leszűrjük őket.
Kikeverjük a tejfölt, majonézt, és karikázott virslit, főtt zöldségeket halmozunk bele.
Tepsibe terítjük a sózott, borsozott tésztát, amire a keveréket ráöntjük.
Reszelt sajttal hintjük, végül sütőben szépen megpirítjuk
A rizstésztás elkészítjük a csomagon található utasítás szerint, hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük, félretesszük. Egy közepes lángon felforrósított wokba 1 evőkanál olajat öntünk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Az olajon üvegesre párolom az apróra felkockázott vöröshagymát. Megszórom 2 teáskanál piros paprikával. Beleöntöm a kockára vágott krumplit. Vizet töltök rá ann...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit a szokásos sorrendben (először a folyadékok, utána a liszt, tetejére az élesztő) a kenyérsütőgép tartályába tettem az olvasztott vaj kivételével, majd beindíto...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A héjában főtt burgonyát megtisztítjuk, áttörjük. 2. Miután kihűlt, hozzáadjuk a tojást, az olajat, és annyi lisztet (kb. 25 dkg-ot), hogy összeálljon és nyújtható legyen a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű