475 ml hideg habtejszín
400 ml édesített sűrített tej
pürésített gyümölcs
vagy olvasztott csoki
vagy karamell
475 ml hideg habtejszínt verjünk kemény habbá, majd adjunk hozzá 400 ml édesített sűrített tejet, és keverjük össze.
Ha ezzel megvagyunk, jöhet az ízesítés. Ahogy a kedvünk tartja, adhatunk hozzá pürésített gyümölcsöt, vagy olvasztott csokit, akár karamellt is.
Végül tegyük a krémet egy megfelelő edénybe, fedjük le és rakjuk be a fagyasztóba legalább 6 órára. Amint megfagyott, már kanalazhatjuk is az édességet.
a tejszint kemény habbá verjük ,amikor kész hozzákeverjük a vaniliás pudigport és a rum felét -addig verjük mig megszilárdul a krém -a kávét elkeverjük a tejjel + 2 kanál...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját kihabosítjuk a cukorral, majd hozzáadagoljuk a tejet és a tejszínt. Kikaparjuk a vaníliarudat, és hozzáadjuk a krémhez, majd a lisztet is eldolgozzuk a tésztába...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hulalát felverjük, hozzáadjuk a habfixálót. A mascarponét habosra keverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a vanília kivonattal. A hulalát egyenletesen el...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyűlisztet a sütőporral elvegyítjük. A tojást habosra keverjük és hozzáadjuk a cukrot, valamint a tejet és az olajat is. Végül az egészet elkeverjük. A muffinformákat kivajazzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű