3 tojás
fél bögre cukor
1 bögre liszt
kevés sütőpor
ízlés szerinti mennyiségben gyümölcs (darabolva, magozva)
A tojásokat a cukorral habosra simára keverjük,
fokozatosan hozzáadjuk a lisztet,
ha simára kevertük, beledobáljuk a gyümölcsöket,
könnyedén megkeverjük, hogy ne törjön nagyon szét
majd a tepsibe öntjük.
Előmelegített sütőben,
3-4-es fokozaton tűpróbáig sütjük,
kb: 20-40 perc, sütőtől függ.
A szilvát megmossuk, kimagozzuk, majd a fahéjas xilittel összeforgatva pihenni rakjuk. A tészta szárazanyagait összekeverjük. A tojássárgáját a xilittel habosra keverjük. A tojásf...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Két dl tejben simára keverjük a zselatint, felfőzzük, majd addig szépen langyosra hűl, míg elkészítjük a tölteléket. 2. A porcukrot a vajjal habosra keverjük, majd hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz élesztőt futtassuk fel a langyos tejben. Keverjük össze a lisztet, a porcukrot és a sót, majd adjuk hozzá a felvert tojásokat, a vajat és a felfuttatott élesztőt, míg könnyű tés...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAlsó réteg: 30 g zabpehely és egy teáskanál méz Második réteg: 50 g túró, 1 tk kókuszreszelék, 1 tk görög joghurt, pici eritrit Harmadik réteg: pirított dió Negyedik...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű