15 dkg kakaós nápolyi (jó minőségű)
10 dkg mandula
20 dkg nutella
15 dkg étcsokoládé
5 dkg keserű csokoládé
1 teáskanálnyi vaj
A nápolyit és a mandulát egy robotgép segítségével összedolgozzuk, a nutellát is hozzáadjuk és jól összekeverjük.
Apró golyókat formálunk a masszából, ha bevizezzük a kezünket egyszerűbb lesz.
Ezt követően sütőpappírral bélelt tálcára tesszük a bonbonokat és 2-3 órára hűtőbe tesszük.
A csokoládét vízgőz fölött megolvasszuk és belekeverjük a vajat.
Majd egyenként belemártjuk a bonbonokat és egy rácsra tesszük lecsöpögni.
Ha minden bonbont bemártogattunk 1 órára visszatesszük a hűtőbe és tálalhatjuk is
A cukrot elkeverem a 8 tojássárgájával - belekeverjük a lisztet ... -felteszem a tejet főni , bele kavarom a tojásos masszát -addig főzöm amíg kezd sürüsödni akkor -l...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA tartalomjegyzékben megtalálhatjátok a kiváló piskóta receptet, ami biztos sikert arat. Miután ezzel megvagyunk, fontos, hogy apiskótát legalább fél napig hagyjuk teéjesen kihül...
Elkészítési idő: 35perc Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 160 fokra légkeverés nélkül, alsó-felső mód, (140 fok légkeveréssel) és egy 25 x 30 cm-es tepsit sütőpapírral precízen kibélelünk. A kávét elkészítjük és felö...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű