A tojásokat szétválasszuk és a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük. A liszthez hozzákeverjük a sütőport és a sót. lassan kis a...
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: KönnyűA tojást a lisztel a kakaóporral a cukorral és egy kevés tejjel csomómentesre keverjük.A tejet felfőzzük a vaníliás cukorral,majd hozzáöntjük a kakaós keveréket.Állandó keverés mel...
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: KönnyűA vajat alaposan kikeverjük a kétféle cukorral és a tojássárgájával,majd hozzáadjuk a többi hozzávalót.Végül hozzáadjuk a keményre vert tojásfehérjét.
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA lisztet a sót és a hűtőből kivett vajat tálba tesszük és elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót és gyors mozdulatokkal összegyúrjuk,hogy a vaj ne olvadjon meg a kezünktől....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint felolvasztjuk és hozzáadjuk a cukrot a kakaót a lisztet és a tejet apránként.Simára keverjük és lassú tűzön felfőzzük. Egy éjszakára hűtőbe rakjuk.Másnap megkenjük a k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a kétféle cukorral kikeverjük majd a zsírral csomómentesre keverjük.Apránként hozzáadjuk a lisztel elkevert sütőport és a tejet.A végén adjuk hozzá a kakaóport.Sütőpapírra...
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk majd alaposan megdagasztjuk. Éjszakára hűtőbe rakjuk pihenni. Reggel 5cm vastagságúra nyújtjuk,majd formázzuk és 180 fokon sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt langyos tejben felfuttatjuk.Majd a hozzávalókat alaposan megdagasztjuk. 2órát meleg helyen pihentetjük.4-5cm vastagságúra nyújtjuk és szaggatjuk.180 fokon sütjük.
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KözepesSzáraz majd a nedves alapanyagokat összekeverjük.Előmelegített sütőben 180 fokon sütjük.
Elkészítési idő: 15perc Nehézség: KönnyűAz élesztőt felfuttatjuk 1evk. cukorral langyos tejben. A liszthez adjuk a sót a maradék cukrot a vaníliás cukrot és a felfuttatót élesztőt,a szobahőmérségletű margarint és a toj...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes