Családireceptkönyv.hu

Savanyú káposztával töltött csirkecombok


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 db csirkecomb, 1 kg sav.káposzta, 15 dkg húsos füstölt szalonna, só, bors, őrölt kömény, kb. 3 evőkanál olíva olaj.

Elkészítés:


A csirkecombok bőrét fellazítom, majd besózom őket, és félreteszem. A sav. káposztát (ha nagyon savanyú átöblítem) kinyomkodom, és apróra vágom. Egy pici olíva olajon átsütöm az apróra vágott szalonnát, rádobom a káposztát, sózom, borsozom, és meghintem a köménnyel. Kb. fél dl vizet öntök alá, letakarom, és 15 percig párolom. Ha meghűlt, a csirkecombokat megtöltöm vele. Sütőzacskóba teszem, és ráöntöm a maradék olíva olajat. Előmelegített sütőbe teszem, és szép pirosra sütöm.

Savanyú káposztával töltött csirkecombok

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bory mama
Rántotthús másképp
Rántotthús másképp

Miután megmostuk a csirkemellet, vágjuk fel szeletekre. Keverjük bele a joghurtba a sót és a borsot, és nyomjunk bele fokhagymát. Következő lépésként a zabpelyhet le kell darálni....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Narancsos kacsasült
Narancsos kacsasült

• Elkészítés: A combokat és a mellet megmostam, bőrét bevagdostam, majd sóztam, és kevés olajon mindkét oldalát átsütöttem. • A megmaradt kacsazsíros olajat egy hőálló tálba tette...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Erika
Kínai szezámmagos csirke
Kínai szezámmagos csirke

Lehet csípősre is..! :)

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kitti
Brokkolis csirkemell
Brokkolis csirkemell

A brokkolit megfőzzük és lecsepegtetjük. A csirkemellet sózzuk, borsozzuk és elősütjük. A tejszínt a reszelt sajttal, összefőzzük, besűrítjük. A csirkemellet tepsibe tesszük, ráhel...

Elkészítési idő: 70 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk