8 db csirkecomb, 1 kg sav.káposzta, 15 dkg húsos füstölt szalonna, só, bors, őrölt kömény, kb. 3 evőkanál olíva olaj.
A csirkecombok bőrét fellazítom, majd besózom őket, és félreteszem. A sav. káposztát (ha nagyon savanyú átöblítem) kinyomkodom, és apróra vágom. Egy pici olíva olajon átsütöm az apróra vágott szalonnát, rádobom a káposztát, sózom, borsozom, és meghintem a köménnyel. Kb. fél dl vizet öntök alá, letakarom, és 15 percig párolom. Ha meghűlt, a csirkecombokat megtöltöm vele. Sütőzacskóba teszem, és ráöntöm a maradék olíva olajat. Előmelegített sütőbe teszem, és szép pirosra sütöm.
A húst megmossuk és átkenjük sóval és borssal, majd kiolajozott tepsibe tesszük. Ráöntjük a bort, adunk hozzá 1,5 dl vizet. A zúzott fokhagymát, a fűszereket és a vékonyra karikázo...
Elkészítési idő: 1,5 óraA húst felszeleteljük és átkenjük sóval, borssal, kevés olajban megsütjük, majd félretesszük. A zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük és kevés olajban dinsztelni kezdjük. Egy k...
Elkészítési idő:Reszeld le a sajtokat, majd keverd össze a többi hozzávalóval és töltsd meg a paprikát vele. Sütőben 200'C-on kb. 30 percig sütjük. Ha megsült vágd ketté=1adag. Basmati rizzsel...
Elkészítési idő: 40 perc