menu

Családireceptkönyv.hu

Ganache


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Csokoládé ganache

200 ml állati tejszín (30% zsírtartalommal)
200 g étcsokoládé apróra törve




Elkészítés:


A tejszínt forraljuk fel, majd keverjük simára benne a csokoládét. Ez a mennyiség elegendő a torta betöltésére, és a későbbi áthúzására is. Tehát, ha langyosra hűlt a ganache, akkor keverjünk 3-4 evőkanállal az apróra tört maradék piskótához, és kenjük meg vékonyan a két lapot. A maradékot csomagoljuk el és tegyük hűtőbe

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Babapiskótás torta
Babapiskótás torta

1/2 l tejet felmelegítek, beleteszem a rumaromát, 3 evőkanál cukrot, és a vaníliás cukrot. Miután összekevertem, fogok egy csatos tortaformát, a babapiskótát egyenként beleáztatom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: család
Charlotte torta
Charlotte torta

Egy szép félkör formájú üvegtálat kibélelek folpack fóliával. A piskótatekercset azzal a lekvárral töltöm, amit a krémtöltelékhez is használok, pl. eperlekvárral. A tekercset normá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Renáta
Kinder Maxi King torta
Kinder Maxi King torta

A tojásfehérjét egy kanál cukorral kemény habbá verem. A lisztet elkeverem a sütőporral, vaniliás cukorral és a szerecsendióval. A tojássárgáját habosra keverem a cukorral, citroml...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Nikolett
Retro gyümölcstorta
Retro gyümölcstorta

tészta A piskótához a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vaníliás cukrot összekeverjük az egész tojásokkal, hozzáadjuk az étolajat és a vizet, kikeverjük. A masszát nag...

Elkészítési idő: 55 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk