4 szelet karaj, vagy csirkemell, vagy pulykamell,
4 nagy szelet gépsonka,
20 dkg kemény sajt
só
Panírhoz:
1 tojás,
liszt,
só
zsemlemorzsa
A szelet húsokat besózzuk és egy kicsit állni hagyjuk.
Ráterítjük a sonkát, teszünk rá sajtot (reszelve, vagy szeletbe) majd feltelerjük és bepanírozzuk. Bő olajban sütjük.Rizzsel, hasábbal tálaljuk.
A pulykamellről leszedjük a hártyát, megmossuk, lecsepegtetjük, és a felsorolt fűszerekkel alaposan befűszerezzük. Legalább 1 óra hosszáig állni hagyjuk. Közben a vöröshagymát m...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA zöldségeket vágd fel csíkokra (ha hagymavágás közben egy kis vizet tartasz a szádban akkor nem fogsz könnyezni) A csirkét kockákra. Egy teflon serpenyőbe tegyél kb 1 lapos evők...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Lapjában 7-8 szeletre vágjuk a húst. Befűszerezzük a csirkemellet, aztán a zsíron elősütjük mindet. Legyaluljuk a cukkinit, besózzuk. 2. A vöröshagymát apróra vágva a vajon meg...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA kacsát alaposan megmossuk, megtisztítjuk, kívül belül bedörzsöljük sóval a belsejét borssal is. Én egy 3 kilós kacsát kaptam. Majd félretesszük, míg elkészítjük a tölteléket. A z...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű