4 szelet karaj, vagy csirkemell, vagy pulykamell,
4 nagy szelet gépsonka,
20 dkg kemény sajt
só
Panírhoz:
1 tojás,
liszt,
só
zsemlemorzsa
A szelet húsokat besózzuk és egy kicsit állni hagyjuk.
Ráterítjük a sonkát, teszünk rá sajtot (reszelve, vagy szeletbe) majd feltelerjük és bepanírozzuk. Bő olajban sütjük.Rizzsel, hasábbal tálaljuk.
1. A májat áztassuk hideg tejbe, tegyünk bele egy kevés sót és hagyjuk a hűtőben egy napig pihenni. 2. Melegítsük elő a sütőt 150 fokra. Vegyük ki a tejből és öblítsük le. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vöröshagymát félbe, majd vékony szeletekre vágom. 2. Egy tűzálló edénybe öntök kevés olajat, majd ráterítem a hagymát. 3. A krumplit megtisztítom, fél centis karikákra...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA megadott pita receptet annyival módosítottam, hogy 2 ek olívaolajat is hozzákeverek az elején. Így sokkal nagyobb zsebe lesz!:) Ha már sülnek a piták, hozzá lehet lá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA melleket hosszában beirdaljuk. Sóval, borssal és a zúzott fokhagymával alaposan bedörgöljük. A zsebek belsejét is! Meglocsoljuk a citromlével, majd megszórjuk őrölt rozmaringg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű