4 szelet karaj, vagy csirkemell, vagy pulykamell,
4 nagy szelet gépsonka,
20 dkg kemény sajt
só
Panírhoz:
1 tojás,
liszt,
só
zsemlemorzsa
A szelet húsokat besózzuk és egy kicsit állni hagyjuk.
Ráterítjük a sonkát, teszünk rá sajtot (reszelve, vagy szeletbe) majd feltelerjük és bepanírozzuk. Bő olajban sütjük.Rizzsel, hasábbal tálaljuk.
1. A csirkemellet 5-6 szeletre vágjuk és egy kicsit klopfoljuk, majd átkenjük a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. 2. A mozzarellát apró darabokra szeleteljük, az ementálit...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel. A paprikák két végét levágjuk, eltávolítjuk a magokat. A sajtot négy darabra...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA krumplit megmossuk, megpucoljuk, majd közepes darabokra vágjuk és sós vízben félig megfőzzük. Leszűrjük, majd ugyanebben a vízben, forrástól számítva 5 percig főzzük a megtisz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű