8 tojás,
8 ek. kr.cukor,
9 ek. liszt,
1 púpos ek. kakaópor,
Krémhez:
6 dl tej,
2 vaníliapuding,
25 dkg margarin,
25 dkg p.cukor,
Kikeverjük a piskótát, majd ketté osztjuk. Az egyik felébe kakaóport és egy kávéskanál vizet keverünk.
Sütőpapírral bélelt tepszibe öntjük, a fehéret alulra, rá a kakaóst.
190-200 fokon sütjük.
A tejben megfőzzük a pudingot, hűtjük.
A margarint a p.cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal is jól kihabosítjuk.
A kihűlt piskótát ketté vágjuk, a fele krémet a tészta közé, a másik felét a tészta tetejére kenjük.
Csokit tehetünk rá.
Az almákat megmosom, meghámozom és lereszelem, majd 3 evőkanál kristálycukorral addig főzöm, amíg elfő a leve, majd a végén hozzákeverem a pudingport és még azzal is megforralom. T...
Elkészítési idő:A tojássárgákat kevés liszttel és 1/2 dl vizel simára keverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, közben apránként hozzáadjuk a cukrot, majd az elkevert tojássárgákat és utoljá...
Elkészítési idő: