menu

Családireceptkönyv.hu

Hablala


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 tojás,
8 ek. kr.cukor,
9 ek. liszt,
1 púpos ek. kakaópor,

Krémhez:
6 dl tej,
2 vaníliapuding,
25 dkg margarin,
25 dkg p.cukor,

Elkészítés:


Kikeverjük a piskótát, majd ketté osztjuk. Az egyik felébe kakaóport és egy kávéskanál vizet keverünk.
Sütőpapírral bélelt tepszibe öntjük, a fehéret alulra, rá a kakaóst.
190-200 fokon sütjük.
A tejben megfőzzük a pudingot, hűtjük.
A margarint a p.cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal is jól kihabosítjuk.
A kihűlt piskótát ketté vágjuk, a fele krémet a tészta közé, a másik felét a tészta tetejére kenjük.
Csokit tehetünk rá.

Hablala

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Krémes sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Nagy
Karamellás kinder pingui recept
Karamellás kinder pingui recept

Karamell: A karamellel kezdjük. A cukrot aranyszínűre karamellszáljuk, majd a tűzről lehúzva hozzáadjuk a vajat és a tejszínt, majd kevergetve összefőzzük. Felhasználás előtt alap...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kinder Pingvin
Kinder Pingvin

A tészta hozzávalóiból 2 lapot süssünk ki, külön-külön, mert vékony lapokat kapunk. Legjobb, ha a hozzávalókat elfelezve, külön keverjük ki a lapokhoz a masszát. Ehhez a tojások s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tiramisu szelet
Tiramisu szelet

A tésztának valókból sütöttem egy piskótát. A pudingporokat a tejben megfőztem cukroztam és hagytam hűlni. A vajat és a cukrot habosra kevertem és hozzákevertem a már kihűlt pud...

Elkészítési idő: 1,5-óra
Nehézség: Közepes
share
Égetett tészta
Égetett tészta

1. lépés: Forralás Felforrósítunk ¼ liter vizet a margarinnal, a cukorral és egy csipet sóval. Egyszerre beleszórjuk a keményítőt és a lisztet. Az egészet mérsékelt tűzön, egy fak...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk