◾20 dkg mascarpone
◾1 csomag instant vaníliapuding
◾3 evőkanál cukor
◾5 dl tej
◾3 dl habtejszín
◾2 tasak habfix
◾15 dkg málna (fagyasztott is jó)
A pudingot a cukorral és a tejjel krémesre keverjük. A mascarponét hozzáadjuk. A habot felverjük és belekeverjük a habfixet, majd a pudingos krémhez kavarjuk. A málnát megmossuk és a krém háromnegyedéhez keverjük, majd egy lekapcsolható oldalú sütőformába kanalazzuk. A maradék krémet amiben nincs málna, elkenjük a tetején és 3-4 órára hűtőbe tesszük. Hidegen tálaljuk.
A gesztenyét a langyos vízzel turmixoljuk össze. A süteménylisztet a kakaóporral keverjük össze. A kakaóporos süteményliszthez öntsük hozzá a gesztenyés vizet, majd kézi habverő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tepsit kikenjük. A sütőt előmelegítjük 160 fokra. A lisztet a sütőporral elkeverjük, és egy keverőedénybe szitáljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és az egészet konyhai robot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, és sütőpapírral béleljünk ki egy kb. 25x33 cm-es tepsit. Egy nagy tálba szitáljuk össze a lisztet, a cukrot, a szódabikarbónát, a fahéja...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból linzer tésztát készítünk. A kosárkákat zsiradékkal bekenjük és egyenletesen, vékonyan belenyomkodjuk a tésztát, egészen a pereméig. A tojás fehérjét felverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű