125 g natúr 100%- os Maroni gesztenye massza (Sparba kapható)
3.5 dl. langyos víz
200 g Szafi Fitt gluténmentes süteményliszt (süteményliszt ITT!)
15 g Szafi Fitt holland kakaópor (ezt használtam!)
ízlés szerint bármilyen gyümölcs
A gesztenyét a langyos vízzel turmixoljuk össze.
A süteménylisztet a kakaóporral keverjük össze.
A kakaóporos süteményliszthez öntsük hozzá a gesztenyés vizet, majd kézi habverővel gyors mozdulatokkal keverjük el jó alaposan.
Ezután egy kisméretű tepsit béleljünk ki szilikonos zsírpapírral és öntsük bele a masszát. (vagy használhatunk szilikonos tepsit is - pl. EZT!)
Jelen esetben meggyet szórtam a tetejére. :) Nagyon passzol hozzá. :)
Előmelegített forró sütőben 200 fokon 35-40 percig süssük.
12-14 db lesz belőle
Tápértéke (1 nagy kocka süteménynek meggy nélkül, ha 12 db-ra vágjuk):
Energia: 54 kcal
Fehérje: 2 g
Szénhidrát: 9.5 g
Zsír: 0.96 g
A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A puha margarint a porcukorral habosra keverjük. Kis adagokban hozzáadjuk a darált diót, majd óvatosan hozzákeverjük kemény tojásfehérjét....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A kókuszolajat egy edénybe fel kell olvasztani, majd az összes alapanyagot bele kell tenni. Jöhet egy alapos kevergetés. Az összekevert tésztából ezután egy kanál seg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet szitáld át, keverd el a szódabikarbónával, a porcukorral, és morzsold hozzá a vajat. A mézet langyosítsd meg, öntsd a lisztbe, add hozzá a tejet és a tojást, majd gyúrd ö...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KönnyűAz egész tojásokat a porcukorral kb. 20 percig robotgéppel kikeverjük. A sütőporral elvegyített lisztet kis adagokban hozzákeverjük a tojásos-cukros masszához. A sütőt kb. 250 °C-r...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű