20 dkg rizs
15 dkg sonka
15 dkg sajt
2 dl olívaolaj
Ezen felül só, bors, zsemlemorzsa, 1 tojás (petrezselyemzöld)
tálaláshoz csípős ketchup
Megfőzöm a rizst, majd langyosra hűtöm. A sonkát apró kockára vágom és kissé lepirítom.
A rizst és a sonkát egy tálba teszem, adok hozzá reszelt sajtot. Sózom, borsozom és alaposan elkeverem. Vizes kézzel kis golyókat formázok belőle, amiket felvert tojásba, majd zsemlemorzsába hempergetek.
Olívaolajban ropogósra sütöm.
Csípős ketchuppal tálalom.
1. Egy serpenyőbe kevés olajat teszek, belereszelem a hagymát, egy csipet sóval és cukorral megszórom, majd megdinsztelem. Félreteszem kihűlni. 2. A húst a lehető legapróbbra vagd...
Elkészítési idő:22
Elkészítési idő:1 kg pulykamell, 4 ek liszt, 4 tojàs fehèrje, 3 dl tej, só, bors, kevés szerecsendió, 6 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma. Mindezt pèpesre turmixolni,alufóliába csomagolni szalon...
Elkészítési idő: