menu

Családireceptkönyv.hu

Pulykamell sonka


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg pulykamell
4 ek liszt
4 tojàs fehèrje
3 dl te
só, bors,szerecsendió
6 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma.

Elkészítés:


1 kg pulykamell, 4 ek liszt, 4 tojàs fehèrje, 3 dl tej, só, bors, kevés szerecsendió, 6 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma. Mindezt pèpesre turmixolni,alufóliába csomagolni szaloncukor szerűen, feltenni bő vízbe főzni, úgy hogy ne rotyogjon a víz, kb. 75-80 C fokos legyen, s kb. 1,5 óràig főzni. Majd kicsomagolni ès paprikàs olajjal lekenni. Hűteni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Márti
Csicsóka chips
Csicsóka chips

A csicsókát egy tál vízbe áztassuk be és zöldségkefével tisztítsuk meg. Uborkagyalun gyaluljuk le és forró olajban süssük ki.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bogi
Csicseriborsós és sárgaborsós fasírt „falafel
Csicseriborsós és sárgaborsós fasírt „falafel

1. változat elkészítése: A száraz csicseriborsót már két nappal az elkészítés előtt áztassuk be friss, hideg vízben. Főzés előtt öntsük le róla az áztatóvizet és újra friss vizet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kati
Puha gluténmentes kenyér
Puha gluténmentes kenyér

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött gomba
Töltött gomba

Lehámozzuk a gomba héját és folyóvíz alatt meg is mossuk. A tönköket óvatosan kitörjük, amit felhasználunk később. Elkészítjük a tölteléket. A tejfölt sózzuk, borsozzuk és beleres...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk