1 kg pulykamell
4 ek liszt
4 tojàs fehèrje
3 dl te
só, bors,szerecsendió
6 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma.
1 kg pulykamell, 4 ek liszt, 4 tojàs fehèrje, 3 dl tej, só, bors, kevés szerecsendió, 6 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma. Mindezt pèpesre turmixolni,alufóliába csomagolni szaloncukor szerűen, feltenni bő vízbe főzni, úgy hogy ne rotyogjon a víz, kb. 75-80 C fokos legyen, s kb. 1,5 óràig főzni. Majd kicsomagolni ès paprikàs olajjal lekenni. Hűteni.
Egy szelet kenyeret vékonyan megvajazunk, teszünk rá egy szelet felvágottat vagy sonkát, és egy szelet sajtot. Beborítjuk egy másik szelet kenyérrel, és egy kicsit összenyomjuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű.
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyűmindezeket megtisztítva húsdarálón akár a legkisebben ledarálom hozzákeverem a sót és ezt az adagot 4 tepsin, (hogy lazán legyen elterítve) napos helyre teszem.(Az a legjobb ha egé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRugalmas tésztát dagasztunk, a duplájára kelesztjük. 6 felé vesszük, ovális alakúra nyújtjuk, a széleit szépen felsodorjuk. Megkenjük egy fél kanálnyi tejföllel, és a kis kocká...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű