8 db tojás
8 csapott ek finomliszt
8 csapott ek cukor (kristály)
1 csepp citromlé
1 csipet só
0.5 csomag sütőpor
A krémhez
4 dl tej
1 csomag vaníliás pudingpor
1 csapott ek finomliszt
25 dkg margarin
20 dkg porcukor (margarinhoz)
1 csomag vaníliás cukor
5 dl habtejszín
2 ek porcukor (a tejszínhez)
2 csomag habfixáló (ha Hulalából készítjük, nem kell a fixáló)
1.5 kg meggy (magozott)
1.A tepsit kibéleljük sütőpapírral, sűrűn megrakjuk a meggyel, ráöntjük a 8 tojásból készített piskótamasszát, sütjük. Hűtjük.
2.Közben megfőzzük a krémet. 4 dl tejbe 1 ek lisztet és egy vaníliapudingot megfőzünk.
3.A cukrokat a margarinnal jó habosra keverjük, majd a főzött krémmel is jó alaposan kikeverjük!
4.A tejszínt a cukorral és habfixálóval kemény habbá vejük.
5.A piskótát kiöntjük, rákenjük a krémet és a tetejére a tejszínt. Csokireszelékkel is meglehet szórni.
Elkészítése: A pudingot a cukorral és a tejjel krémesre keverjük. A mascarponét hozzáadjuk. A habot felverjük és belekeverjük a habfixet, majd a pudingos krémhez kavarjuk. A má...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját a cukorral, citrommal és a puha margarinnal keverőgép segítségével habosra kikeverjük. A tojások fehérjét 3 kanál cukorral kemény habbá verjük. A sárga masszához...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes♥ Tészta A tojások sárgáját a vízzel és a porcukorral keverjük simára, adjuk hozzá a darált diót, és a sütőporral valamint a sóval elkevert lisztet. A tojásfehérjét verjük habbá,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes