3 evőkanál. tejföl
2 ek. majonéz
1 kávés kanál mustár
2 csipet cukor
1 csipet só
1/2 citrom leve
16 dkg tonhal
1 piros kalifirniai paprika
2 kis csemegeuborka
1/2 lilahagyma
2 szál újhagyma vagy snidling
1 csm petrezselyemzöld
Pirítós
A paprikát, az uborkát az újhagymát apró kockára vágjuk. A petrezselymet felaprítjuk.
A hozzávalókat összekeverjük, beletörjük a tonhalat.
Hűtjük.
Piritóssal tálaljuk.
A halat besózzuk, vékonyan lisztbe forgatjuk, aranybarnára sütjük. Sütés közben tekerünk rá feketeborsot. A megsült halat tányérra szedjük, és félre tesszük. A serpenyőből kiöntjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A burgonyát hámozzuk meg, majd sós vízben főzzük meg. Egy serpenyőben olvasszuk fel a vaj felét, majd helyezzük bele a sózott és borsozott lazacszeleteket. 3-4 perci...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítés A halszeleteket kevés olajon átpirítjuk, majd félretesszük. A serpenyőbe dobjuk a felszeletelt csiperkegombát, sózzuk, borsozzuk és pároljuk. Hozzáadjuk a tejszínt és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rákot felengedjük, lecsepegtetjük. Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, és a rákot egy kevés sóval, borssal, meg a kinyomott fokhagymával közepes lángon összeforgatjuk. Ha kész...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes