menu

Családireceptkönyv.hu

Tonhal saláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 evőkanál. tejföl
2 ek. majonéz
1 kávés kanál mustár
2 csipet cukor
1 csipet só
1/2 citrom leve
16 dkg tonhal
1 piros kalifirniai paprika
2 kis csemegeuborka
1/2 lilahagyma
2 szál újhagyma vagy snidling
1 csm petrezselyemzöld
Pirítós

Elkészítés:


A paprikát, az uborkát az újhagymát apró kockára vágjuk. A petrezselymet felaprítjuk.
A hozzávalókat összekeverjük, beletörjük a tonhalat.
Hűtjük.
Piritóssal tálaljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Fokhagymás rák (egész főtt garnélából)
Fokhagymás rák (egész főtt garnélából)

A főtt garnélák fejét leszedem (úgysem esszük meg), majd kevés olívaolajon megpirítom. Sózom, borsozom, özben reszelek rá némi fokhagymát, majd amikor már eltűnik a nedvesség, kevé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Éva
Tonhalfasírt
Tonhalfasírt

A hozzávalakókat egy kanállal összekevejük, kb. 60 percre hűtőbe tesszük. Egy serpenyőben felforrósítunk egy kevés kókuszolajat, majd kb. egy-egy (csapott) evőkanálnyi adagokban ki...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Harcsafilé baconbe tekerve
Harcsafilé baconbe tekerve

A filéket hideg víz alatt leöblítjük, majd papírtörlővel mindegyiket leitatjuk. Ezután besózzuk őket, és 1-2 órán át állni hagyjuk. Ajánlatos a sót szintén leitatni. Ekkor megborso...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Thai sült rák
Thai sült rák

1. Egy serpenyőben vagy wokban összekeverjük a rákot, a lime-levet, a fokhagymát, a pirospaprikát, a cayenne borsot, a szezám- és mogyoróolajat. Közepes tűzön felmelegítjük és 7-8...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk