3 evőkanál. tejföl
2 ek. majonéz
1 kávés kanál mustár
2 csipet cukor
1 csipet só
1/2 citrom leve
16 dkg tonhal
1 piros kalifirniai paprika
2 kis csemegeuborka
1/2 lilahagyma
2 szál újhagyma vagy snidling
1 csm petrezselyemzöld
Pirítós
A paprikát, az uborkát az újhagymát apró kockára vágjuk. A petrezselymet felaprítjuk.
A hozzávalókat összekeverjük, beletörjük a tonhalat.
Hűtjük.
Piritóssal tálaljuk.
A megtisztított hal fejét-farkát levágjuk /a keserűfogát eltávolítjuk/, kívül-belül besózzuk. Az egyik oldalát a gerincéig beirdaljuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összetörjük, a pi...
Elkészítési idő:Elkészítési idő:
A megtisztított halakat filézzük ki, és a csontokból, fejekből a fél főre vágott vöröshagymával, sóval, borssal, fokhagymával, a tetejére szórt őrölt pirospaprikával és fejenként e...
Elkészítési idő: