50 dkg liszt
25 dkg margarin
10 dkg porcukor
2 tojás
0,5 cs sütőpor
7 alma
fahéj
1 cs vaníliás cukor
15 dkg cukor
1. Lisztet, sütőport, margarint, porcukrot és tojásokat összegyúrjuk.
2. Lereszeljük az almákat, hozzáadjuk a cukrot, fahéjat, vaníliát (kinyomjuk a levét)
3. A tészta felét kinyújtjuk, a tepsi aljába helyezzük és elosztjuk rajta az almát. Kinyújtjuk a tészta másik felét és lefedjük az almát.
4. Villával megszurkáljuk a tészta tetejét, majd előmelegített sütőben 160 fokon aranybarnára sütjük 20 perc alatt. Forrón megszórjuk vaníliás porcukorral.
14 dkg szobahőmérsékletű margarint habosra keverünk 7 tojássárgájával és 14 dkg cukorral, majd hozzákeverjük a kávéskanálnyi sütőporral elkevert 14 dkg lisztet. Egy tepsit kivajaz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesHárom tálat előveszek. 1.tál: felverjük a tejszínt a habfixálóval és vanília cukorral. 2.tál: megcsináljuk a pudingot, de csak 3 dl tejjel. 3.tál: a Party vajkrémet 3 ek....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 175 fokra. Az első hat hozzávalót összekeverjük. A vajat a porcukorral és a tojással kikeverjük, majd kézzel össze dolgozzuk a lisztes-száraz keverékkel. Kb....
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA tésztát összegyúrjuk ,és 2-3 órát hideg hegyen pihentetjük. Kb 5 mm kinyújtjuk,és nagyobb köröket szaggatunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 180 fokra előmelegítet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű