25 dkg RAMA
3 tojás
1 kis doboz tejföl
1 élesztő
50 dkg liszt
2 tk só
1 tojás kenéshez
1. A hozzávalókat összegyúrjuk és 1 óra alatt a duplájára kelesztjük.
2. Kinyújtjuk 1 ujjnyi vastagra és négybe hajtjuk, 20 perc állás után megismételjük, majd a harmadik nyújtásnál késsel becsíkozzuk, kiszaggatjuk.
3. A tetejét bekenjük a felvert tojással és 180 fokon 20 percig sütjük.
1. Az élesztőt langyos tejben a cukorral felfuttatjuk. 2. A lisztet a margarinnal és a KNORR Marhahúsleves ízesítővel elkeverjük, majd hozzáadjuk az élesztőt és a többi hozzáva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztben a vajat szétmorzsoljuk, az élesztőt belemorzsoljuk. A többi hozzávalóval összegyúrjuk, majd 10 percig letakarva pihentetjük. Lisztezett deszkára borítjuk, és kb. félujj...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: A mélyhűtött tésztát szobahőmérsékleten felengedjük a csomagoláson leírtak szerint. A sütőt előmelegítjük 200 fokra, gázsütő 5-ös fokozat. Közben elkészítjük a sajtkré...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot elkeverjük a langyos tejben, belemorzsoljuk az élesztőt és letakarva kb. negyed óra alatt felfuttatjuk. A lisztet tálba szitáljuk, beleöntjük a felfuttatott élesztőt, a k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű