50 dkg darált keksz
4 ek kakaó
25 dkg RAMA
2 dl tej
25 dkg cukor
rumaroma
2 ek olaj
10 dkg étcsoki
1. A hozzávalókat összegyúrjuk.
2. A masszát a formába terítjük, egyenletesre nyomkodjuk, hogy sima legyen a teteje.
3. Vízgőz fölött a csokoládét felolvasztjuk az olajjal, majd a masszára öntjük.
4. 20 percig hűtőbe tesszük, majd kockára vágjuk.
Langyosíts tejet, adj hozzá egy kávéskanál cukrot, és morzsold bele az élesztőt. Várd meg, amíg felfut, tehát jócskán megnő a térfogata. Habosítsd a vajat a cukorral, majd egyenkén...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűElőször a kijelölt tepsit vagy tálat(tortának is készíthető)folpackal kibéleljük úgy,hogy a szélein túl lógjon. A felezett epreket lerakjuk. A zselatint a vízben elkeverjük a cukor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKemény habbá verjük a piskótához a tojásfehérjét cukorral. Hozzáadjuk a tojássárgáját és a sütőporos lisztet. Egy körülbelül 25×30 centis tepsibe öntjük és aranybarnára sütjük. Fe...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: Közepes