• 15 db palacsinta
• 1 csomag vaníliás pudingpor
• 1 csomag csoki pudingpor
• 1 csomag puncs pudingpor
• 1 kis üveg magozott meggybefőtt
• 1 csomag babapiskóta
• 1 ek rumaroma
• 7 ek kristálycukor
• fahéj
• 1 l tej
• instant kakaópor
Egy 26 cm-es tortaformába folpackot teszünk, a kávéba belerakjuk a rumaromát. Beleforgatjuk a babapiskótákat és a tortaaljára tesszük úgyhogy ne maradjon hézag közöttük.
Megfőzzük a vaníliás pudingport 3 ek cukorral és fél liter tejjel, majd rá tesszük a babapiskótára. A palacsintákat az instant kakaóporral megtöltjük, feltekerjük és rárakjuk a puding tetejére. Csoki pudingot megfőzzük szintén 3 ek. cukorral és fél liter tejjel. A palacsintára tesszük. A meggyet kimagozzuk, lecsepegtetjük.
Csoki pudingra rakjuk és megszórjuk fahéjjal. A meggylevet felfőzzük 1 ek. cukorral és a puncs pudinggal és a meggy tetejére öntjük és egy éjszakát hűtőben hagyjuk.
A piskóta alapot szoktam sütni is.
Amikor a puncs pudingot készítettem adtam hozzá még egy kis tejet.
Essünk túl a nehezén. Azzal kezdünk, hogy vizet forralunk egy lábosban, amire ráfér a keverőtálunk úgy, hogy nem ér bele a vízbe. A tojások sárgáját üssük egyesével egy nagy keverő...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesYoutube / TipHero Ezután a tejszínhabot felverve tegyük bele óvatosan. Youtube / TipHero Az edény aljára tedd sorba a kekszeketYoutube / TipHero Aztán kend be a fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához: A száraz anyagokat összekeverjük, majd elmorzsoljuk vele a szobahőmérsékletű vajat. Hozzáadjuk a többi hozzávalót és annyi tejfölt, hogy puha tésztát kapjunk. 4 részre...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Nehéz