2 közepes cukkini (vékonyabb)
4 közepes burgonya
2 közepes fej vöröshagyma
3 ek vaj
1 szál újhagyma
1 sárga paprika
1 piros (kaliforniai) paprika
4-5 koktél paradicsom
15 dkg sajt (reszelve)
1-2 gerezd fokhagyma
só
bors ízlés szerint
2 csomag szeletelt tarja, vagy sonka
pár szelet szalámi, esetleg bacon, vagy kolbász
A cukkiniket megmossuk (hámozni nem szükséges), félbevágjuk, és kikanalazzuk a magos belsejüket. Ezután a cukkini húsából is kikaparunk egy keveset, de ezt félretesszük (én aprítóban kicsit aprítottam rajta). Jénaiba, vagy tepsibe belehelyezzük a kikapart cukkiniket.
A krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, és sós vízben puhára főzzük. Leöntjük a vizét, és összetörjük.
A vöröshagymát apróra vágjuk, majd vajon dinsztelni kezdjük, beledobjuk a szalámikat és a felkockázott tarját is. Kicsit pirítjuk, majd az aprított cukkinik kikanalazott belsejével pároljuk tovább. Sózzuk, borozzuk.
A főtt krumplit hozzáadjuk a hagymás-cukkinis masszához, jól összekeverjük, majd megtöltjük a cukkiniket.
A paprikákat kockázzuk, az újhagymát daraboljuk, és elosztjuk egyformán a krumplipüré tetején. A paradicsomokat félbevágjuk, belenyomkodjuk a masszába, de valamennyire látszódjon ki.
Végül sajttal megszórjuk a tetejét. Előmelegített sütőben a sajt megpirulásáig (kb. 30 perc) sütjük.
A hegyes erős paprikát és a szalonnát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk a chili pehellyel és a grill fűszerrel.A karajszeleteket megkenjük a krémsa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virsliket hosszában kettévágjuk, de úgy, hogy az alsó bőre ne váljon szét. Tepsiben sorra leterítjük, és megkenjük a virsliket, először piros arannyal, majd mustárral. A megkent...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egyik hagymát apróra vágjuk, és összegyúrjuk a darált hússal, a nyers rizzsel, a nyers tojással és a lenyomott fokhagymával. A masszát sóval, borssal és pirospaprikával ízesítjü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz