12 db. szeletelt sajt,
10 dkg reszelt sajt,
10 dkg sajtkrém,
10 dkg vaj,
9 szelet gépsonka,
5 tojás,
1 kiskanál mustár, só, fehér bors,
petrezselyem levél
Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kissé összeolvadjon. Míg lehűlt, a megfőtt tojásfehérjét felapróztam, összekevertem a sajtkrémmel, a petrezselyemmel , sóval, borssal ízesítettem, majd rákentem a sajtra és befedtem a sonkaszeletekkel. A tojássárgáját kikavartam a vajjal , a kiskanál mustárral , sóval, majd a sonkára kentem. Szorosan feltekertem , fóliába csomagoltam és lehűtöttem. Éles késsel szeleteltem.
A virslit megfőzöm, a héját lehúzom.Amíg hűl a lilahagymát felszeletelem, megsózom.Mikor a virsli kihűlt felkarikázom, hozzáadom a hagymát, a mustárt, a borsot és jól összekeverem...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűDie Nudeln im Salzwasser al dente kochen und kalt abschrecken. In der Zwischenzeit den Tofu klein würfeln und in großzügig geschmacksneutralem Öl scharf anbraten, bis er etwas bra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt elkeverjük a majonézzel, mustárral, citromlével, sóval, borssal. (Természetesen ízlés szerint.) A sajtokat és az almát apró kis kockára felvagdossuk, a hagymát vékonyra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLencséhez A lencsét kiválogatjuk, és pár órára vízbe áztatjuk. Főzés előtt leöntjük róla a vizet, majd új adaggal öntjük fel. A babérlevelekkel, fokhagymagerezdekkel és egy kevés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű