110 dkg barnacukor
120 dkg vaj
2 ek méz
200 dkg zabpehely
20 dkg kókuszreszelék
40 dkg napraforgó mag
75 dkg aszalt sárgabarack felaprítva
A cukrot a vajjal és a mézzel felolvasztom. Közben kibélelek zsírpapírral egy kisebb tepsit, beleszórom a száraz anyagokat, majd ha felolvadt a cukros vajas méz, az egészet ráborítom, hogy ellepje.Majd beteszem az egészet a sütőbe 160 fokon 30 percre. Ha elkészült, és majdnem kihült, kiborítom és felvágom szeletekre.
Bármilyen magot tehetünk bele,vagy aszalt gyümölcsöt csak a lényeg, hogy a szárazanyag 350 dkg-nál ne legyen több. Sütés előtt rakhatunk még rá csokidarabokat meg fahéjat is, ízlés szerint.
Elkészítése: Gőz fölött a vajat és a csokit olvasszuk meg. A tojásokat és a cukrot habverővel verjük fehéredésig. Adjuk hozzá a lisztet, kakaót, sütőport és a vaníliaaromát, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőször a krémet készítettem el: A tojássárgákat a kétféle cukorral krémesre, habosra kevertem. Hozzádolgoztam a kakóport és a pudingport. Majd lassan adagolva a tejet is. Kis láng...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés: A cukrot habosra keverjük a tojássárgájával meg a tejjel, és gõz fölött sûrûre fõzzük. A tûzrõl levéve, beletesszük a vaníliás cukrot és ha kihûlt, az elõre kikevert va...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat összekeverjük a joghurttal, majd belerakjuk a vaníliás cukrot. Beletesszük ebbe a masszába a lisztet, amibe belekeverjük a sütőport. Az egészet simára keverjük, fakan...
Elkészítési idő: 15-30m Nehézség: Könnyű