Tészta: 4 tojás sárgája, 20 dkg porcukor, 3 dkg kakaó, 10 dkg zsír, habosra keverjük hozzá 20 dkg liszt, 2,5 dl tej.
Krém: 2 karamell puding, 6 dl tejbe felfőzzük. 1 margarin, 20 dkg porcukor kikeverni, ha kihűlt a főzött krémmel összekeverjük.
1 cs. babapiskótát rummal megkenjük, ecset segítségével. Fele krém – babapiskóta – krém. Tetejére tejszínhab.
Az almát hámozzuk meg, reszeljük le, és alaposan dolgozzuk össze a többi hozzávalóval. Forró olajban evőkanálnyi adagokban süssük ki.
Elkészítési idő:A pudingot a tasakon lévő leírás szerint, de csak 400 ml almalével készítjük el. A tetejét fedjük le fóliával, hogy ne bőrösödjön, és hagyjuk kihűlni. A tejszínt kemény habbá verj...
Elkészítési idő:A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, majd letakarjuk és egy órán át hagyjuk állni. Ezt követően kinyújtjuk a tésztát és sütőpapírral bélelt tepsibe...
Elkészítési idő: 1 óra