Tészta: 4 tojás sárgája, 20 dkg porcukor, 3 dkg kakaó, 10 dkg zsír, habosra keverjük hozzá 20 dkg liszt, 2,5 dl tej.
Krém: 2 karamell puding, 6 dl tejbe felfőzzük. 1 margarin, 20 dkg porcukor kikeverni, ha kihűlt a főzött krémmel összekeverjük.
1 cs. babapiskótát rummal megkenjük, ecset segítségével. Fele krém – babapiskóta – krém. Tetejére tejszínhab.
A tojasokat a cukorral habosra keverem. Hozzaadom az olajat. Felvaltva hozzakeverem a tejet, es a sutoporral elkevert lisztet. Utana, jon a dio, es a reszelt csoki. Egy kiolajo...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KönnyűKivesszük a sütőrácsot és begyújtjuk a sütőt (4-es fokozat, 180 fok). Sütőtepsit kibéleljük sütőpapírral, vagy kivajazzuk. Az olvadt vajba belekeverjük a cukrot, majd a tojással...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA kosárka hozzávalóit összedolgozzuk, majd formákba nyomkodjuk, és előmelegített sütőben, kb. 25 perc alatt 170-180°C-on világosra sütjük. Azután félretesszük, hogy kihűljön. Ezala...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gomboc hozzávaloit keverd jol össze és hagyd állni 1 orát a hütöben,hogy a zabkorpa jol megszivhassa magát.Miután letelt az egy ora,picit vizezd be a kezedet és formálj gombocoka...
Elkészítési idő: 80-90 perc Nehézség: Könnyű