menu

Családireceptkönyv.hu

Ragu leves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 dkg sertéscomb, 3 sárgarépa, 2 petrezselyemgyökér, 1/2 zeller (kisebb), 1 paprika, 10 dkg gomba, 1 hagyma, csípős paprika, 2 dl tejföl, 1 citrom, 1 teáskanál mustár, 1 evőkanál liszt, házi ételízesítő, petrezselyemzöld, só, bors, olaj. Elkészítése: A húst kockára vágjuk, a zöldségeket felaprítjuk. Az apróra vágott hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a húst, amit fehéredésig párolunk, végül a zöldségeket, és együtt pároljuk tovább. Felöntjük vízzel, házi ételízesítővel, sóval, borssal fűszerezzük, lassú tűzön puhára főzzük. A tejfölt a liszttel és a mustárral elkavarjuk, besűrítjük a levest, citromlével savanyítjuk, vékony szeletekre vágott csípős paprikát teszünk bele, kissé összeforraljuk, petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk. You might also like:

Copy and WIN : http://bit.ly/copynwin

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ildikó
Pandurleves
Pandurleves

A húst kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. A felaprított vöröshagymát az olajon enyhén megpirítjuk, hozzáadjuk a feldarabolt húst. Megszórjuk a fûszerpapriká...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Habart Bab
Habart Bab

A füstölt húst kockákra vágjuk és feltesszük főzni. Dobunk hozzá 4 db babérlevelet , amint félig puhára főtt a hús hozzá rakjuk a babot, fel kockázva 5 db krumplit hozzá teszünk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Éva
Egy igazi őszi toszkán leves
Egy igazi őszi toszkán leves

Hevítsük fel egy lábosban az olajat és dobjuk rá a felkockázott hagymát. Tegyük bele a köménymagot. Adjuk hozzá a felkarikázott kolbászt. Egy sütőtök negyedét pucoljuk meg és vágju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Minestrone leves
Avatar Cserépy Viktória Kedvelnék
Minestrone leves

1., Zöldségeket alaposan megmossuk, megtisztítjuk, csíkokra felvágjuk 2. Nagyobb lábosban felmelegítjük az olivaolajat és rádobjuk a zöldségeket. Pár percig pirítjuk őket, majd fe...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk