1 db szép hátsó csülök
10 szem bors
1 fej vöröshagyma
3 db babérlevél
1 fej fokhagyma
1 db sárgarépa
Só nem kell, mert a füstölt amúgy is sós.
A csülköt az összes hozzávalóval feltesszük főni, addig főzzük, míg a csülök leválik a csontjáról.
Ezután nagyon apró darabokra vagdaljuk a csülköt, teszünk hozzá 1 merőkanál abalét, és beletesszük a sonkaprésbe.
48 órát a hütőben tároljuk, majd kivesszük a présből.
Ugyan ezt meg lehet csinálni füstölt csülökből, de ezt már nem sós vizben főzzük.
1,: Fasírozott masszát elkészíted, a karfiolt kicsit megfőzöd, de nem szabad szétesni neki, rózsáira szedet, és becsomagolod a husiba. Körbetekered a bacon szalonnával, tűzálló edé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A húst felkockázzuk vagy csíkozzuk. A páchoz összekeverjük a hozzávalókat, beleforgatjuk a húst és kb 1 órára betesszük a hűtőbe (akár többet is). A krumplit m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket enyhén kiklopfoljuk. A hőálló tál aljára öntünk egy evőkanál olajat, rátesszük a hússzeleteket. Sózzuk, borsozzuk és megszórjuk magyaros fűszerkeverékkel. Ráöntjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst nagy szeletekre vágjuk és kevés olajon mindkét oldalukat pirítjuk 2-3 percen át. A hagymát és a fokhagymát felszeleteljük, megdinszteljük, majd a fűszereket is rászórjuk és...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű