- 1 padlizsán
- 1 cukkini
- 20 dkg gomba
- fél csomag spagetti (250 gr)
- kínai ötfűszer fűszerkeverék
- só, esetleg bors
- (csirkemellel is lehet készíteni)
Kockákra vágjuk a zöldségeket és puhára pároljuk, majd vajon megpirítjuk őket.
Közben a tésztát kifőzzük sós, olajos vízben.
A zöldségeket sózzuk, és rászórunk min 1 teáskanál fűszerkeveréket. Ha kész, a kifőtt tésztát belekeverjük és együtt még pirítjuk 5-6 percig.
Vizet melegittem .bele morzsolom az élesztőt meg 1kk cukrot. Hagyom felfutni. Többi hozzávalot egy tálba rakom. Felfutott élesztőt hozzá öntöm. 1 órát kelesztem.
Elkészítési idő: 1 óraElkészítése: Egy tálba lisztet tesszük, közepébe mélyedést készítünk, ebbe öntjük a 2 dl langyos tejet, 2 dkg cukrot, majd hozzámorzsoljuk az élesztőt. Kissé megkelesztjük. Ehhe...
Elkészítési idő:1. A húsraguhoz a hagymát és a zöldségeket megtisztítjuk, valamennyit finomra aprítjuk (aprítógépben pillanatok műve). A petrezselymet leöblítjük, leveleit lecsipkedjük, apróra vág...
Elkészítési idő: