- csirkemell
- kukoricaliszt
- só, bors, zöldfűszerek, fokhagyma
A csirkét megmosom, szeletekre vágom és fűszerezem fokhagymával, kakukkfűvel, sózom, borsozom. Állni hagyom min. 30 percig.
Beleforgatom a szeleteket a kukoricalisztbe, és kisütöm.
A húst megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, meghintjük sóval, jól átforgatjuk, és kicsit hagyjuk lecsepegni. Bő olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a forgatáshoz a lisztet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húst tálba teszem, sózom, hozzáadom a frissen őrölt feketeborsot, majd a sajt felét. A petrezselymet finomra vágom, és a húshoz adom, végül az 1 db tojást. Alaposan összed...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szójaszószt keverd össze a mézzel, majd az elősütött húsokat forgasd meg a mártásban. Ha csípősen szeretnéd elkészíteni, akkor a szószba tegyél aprított chilit. Tedd egy kiolajoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat félbe vágjuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grillfűszerrel. Felhevítjük az olajat, megpirítjuk rajta a húst, majd félretesszük. A kockára vágot...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Közepes