50 dkg linguine tészta
50 dkg csirkemell
25 dkg koktélparadicsom
25 dkg mascarpone
3 gerezd fokhagyma
2 marék bébispenót
2 ek olívaolaj
1 db cukkini
1 csipet kakukkfű
Szerecsendió
Reszelt parmezán
Só
A tésztát, bő vízben megfőzzük. Egy serpenyőbe olívaolajat hevítünk és megpirítjuk rajta a koktélparadicsomokat, mjd félretesszük őket. A serpenyőben visszamaradt olívaolajra tesszük a felaprított fokhagymát, a felkockázott csirkemellet és a felkarikázott cukkinit.
Miután megpirultak, hozzákeverjük a mascarponét, a kakukkfüvet és reszelünk bele szerecsendiót. Adunk hozzá egy merőkanállal a tészta főzővízéből is. Belekeverjük a bébispenótot és a kifőtt tésztát. Végül a tetejére teszünk a sült koktélparadicsomokból és reszelt parmezánnal szórjuk meg az egészet.
A rizstésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Páclevet készítünk a mogyoróolajból, a szójaszószból, a kétféle csiliszószból és az á...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajat felforrósítom, a hagymát megfuttatom benne. Hozzáadom a káposztát, a borsót, a gombát, a répát, a mézet, a rántottát csíkokra vágom, majd ezt is és a fokhagymát is hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt langyos tejben megfuttatjuk, és a liszttel, a tejföllel és a sóval nem túl lágy tésztát gyúrunk belőle. Letakarjuk, és kb. fél órát langyos helyen kelesztjük. Ezut...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű