1 db tojás
liszt amennyit fölvesz
1 tojást lisztel jó keményre összegyúrjuk,és nagylyuku reszelön reszelön lereszeljük.. Tanácsos a lisztbe többször bele nyomkodni mert ugy sokkal keményebb lesz a tészta széle és könnyebb reszelni.
Ha kiszáritjuk a tésztát akkor házitarhonyát is készithetünk belöle.
Természetesen ez esetben több tojással készitjük,hogy nagyobb mennyiségü tésztánk legyen.
A kolbászt és az újhagymát felkarikázzuk, a szalonnát felkockázzuk. A kétféle paprikakrémet egy tálban összekeverjük a tejszínnel, és a majorannával. A tésztát sós, lobogó ví...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A húst felkockázzuk és megmossuk. ◾️A szalonnát és a hagymát is felkockázzuk. ◾️A szalonnát pirítani kezdjük (ha esetleg keveseljük a kisült zsírt, adhatunk hozzá pici olajat...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Közepes. A tészta hozzávalóit egy tálba mérjük, villával nagyjából összekeverjük, majd kézzel összegyúrjuk. Nem kell túldolgozni! Puha kis labdát kell, hogy kapjunk, ha száraz, akkor adju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Felforrósítjuk a vajat, beleszórjuk a parmezánt, hozzáöntjük a tejszínt, és kevergetve felforraljuk. Kis lángon addig főzzük, amíg a mártás besűrűsödik. 2. Közben a petrezsely...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz