1 zeller
4 db sárgarépa
kb. 50 dkg csirke
bors
kakukkfű
A csirkét kisebb darabokra vágom, és megsütöm wokban, sózom, borsozom, kakukkfüvezem. Ha megsült, félreteszem.
A zöldségeket felvágom gyufaszál-nagyságúakra (ennyi mennyiség kb 4 adaghoz elég).
Az adag felét beleteszem a wokba, és nagy hőmérsékleten, kicsi olajjal hirtelen megsütöm őket, amíg kicsit megpuhul, illetve megsül, kicsit megkaramellizálódik. Nem érdemes nagy adagot egyszerre csinálni, mivel így nehezebben sül meg.
Sózom, borsozom (mehet kicsit több), kakukkfüvet is lehet rakni rá.
A csirkét és a zöldséget összekeverjük.
1. A tejfölt kiöntöm egy tálba, és jól elkeverem benne az ételízesítőt, a zúzott fokhagymát, a mustárt, és az olajat. 2. A combokat egyenként lisztbe mártom, majd lerázom róla...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Kevés olajon kicsit megdinszteljük a hagymát, rádobjuk a kockára vágott burgonyát, a kis kockára vágott csirkemellet és félpuhára pároljuk. 2. Ekkor hozzáadjuk a zöldségeket...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMegtisztítjuk a hagymákat, a pórét karikákra vágjuk, a vörös- és lilahagymát pedig félbe, majd szeletekre vágjuk. A gombát is felszeleteljük tetszésünk szerint. A húst kockákra...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA bacont felaprítom, zsírjára sütöm, majd hozzá adom a felkarikázott lila hagymát és üvegesre pirítom. Ha a hagyma is megpirult, leveszem a tűzhelyről és hagyom kicsit kihülni, ma...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű