4 ek Dijoni mustár
2 ek almaecet
3 ek olívaolaj
1 ek gyömbér(friss,reszelt)
2 ek méz
1 cs só
Először meghámozzuk a gyömbért. Most egy trükk következik! A reszelő tüskés felére szilikonos sütőpapírt teszünk. Így reszeljük le rajta a gyömbért. Majd levesszük a papírt a reszelőről, és egyszerűen le tudjuk húzni a papírról a lereszelt gyömbért. Most összeállítjuk a salátaöntetet. Először a mustárt, reszelt gyömbért, almaecetet, mézet, és sót keverjük simára. Végül folyamatos keverés mellett hozzácsurgatjuk az olívaolajat. El is készült a mennyeien finom mézes-mustáros salátaöntet!
A hozzávalókat nagyon simára keverjük. Nem kell hűteni!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálkában kézi habverővel, vagy villával alaposan elkeverjük a hozzávalókat.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://borosvalikonyhaja.blogspot.hu/search/label/Mad%C3%A1rtej
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kis nagy fenekű serpenyőben, melegítsük 2 tbl extra szűz olívaolaj. Hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát és Saute 2-3 percig, vagy amíg a gyöngyhagyma kezd fordulni áttetsző és...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes