4 tk oregánó
3 tk fokhagyma granulátum (mivel száraz páchoz készül, ne használjunk friss fokhagymát)
2 tk édes nemes paprika
1 tk só
1 tk bors
1 tk chili pehely (opcionális)
Egy kis, jól zárható tálba kanalazzuk a fűszereket, és alaposan összekeverjük. Én száraz pácként használom.
Mivel száraz fűszerkeverék, jól zárható edényben napokig-hetekig is eláll.
Egy nagy csokor kaprot egészen apróra felvágunk, két szál újhagymát a zöldjével együtt felkarikázunk. A margarint felolvasztjuk, majd megfuttatjuk rajta a hagymát. Mikor már van e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajból és a lisztből világos rántást készítünk, majd felöntjük a MAGGI Húsvarázs ételízesítővel készült alaplével. Simára keverjük és felforraljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tojássárgáját tálba teszünk, villával elkeverjük. Szinte cseppenként adagoljuk hozzá az olajat, minden cseppet alaposan elkeverünk és csak akkor öntjük a következőt, amikor má...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA nedves összetevőket egy bögrébe csurgatom és alaposan összekeverem, majd fokhagymanyomóval hozzáadom a fokhagymát is, és újra elkeverem. Voilá, oh-la-la!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű