menu

Családireceptkönyv.hu

Pomazanka


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 kg kimagozott pirospaprika,
1,5 kg paradicsom
0,5 kg hagyma
2 dl olaj
2 dl cukor
1 dl ecet
2 evőkanál só

Összevágjuk és addig főzzük amíg szét nem fő, és sűrű masszát nem kapunk. Én még rúdmixerrel pürésítem, üvegbe töltöm és 90/30-on dunsztolom.

Nagyon finom szendvicsre, de csak úgy vajas kenyérre kenve is, pizzára is szoktam tenni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Házi chilikrém (Gabojsza)
Házi chilikrém (Gabojsza)

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Karamell mártás
Karamell mártás

Tegyük a cukrot egy széles serpenyőben közepes lángra. A cukor kezdetben lehet, hogy nagyon darabos lesz mire elkezd olvadni. Ha úgy tűnik, hogy sok időt vesz igénybe a cukor olva...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Anita
Teriyaki
Teriyaki

A hozzávalókat keverd össze egy főzésre alkalmas edényben, majd forrald fel a keveréket. Néhányszor megkeverve főzd addig a szószt, amíg körülbelül felére fogy, és sűrűbbé válik....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Arrabbiata szósz
Arrabbiata szósz

1. Melegítsd az olajat egy nagy serpenyőben közepes lángon. 2. Pirítsd a hagymát és a fokhagymát kb. 5 percig. 3. Keverd hozzá a bort, a cukrot, a bazsalikomot, a pirospaprik...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk