1 csokor kapor
3 ek liszt
5 dkg margarin
1 db húsleveskocka
2 dl főzőtejszín
só
őrölt fehér bors
citromlé
cukor
víz , vagy tej
Rántást elkészíted a vajból és lisztből.Rántásba belekevered a kaprot összevágva, felöntöd pici vízzel és egy húsleves kockát raksz bele, az íze miatt és tejjel öntöd fel. Aztán ízesíteni lehet borssal meg cukorral ki hogy szereti. Tettem bele pici citrom lét is.
Nagyon finom sült húsokhoz. Most tepsid burgonyához tálaltam.
Az érett, kemény padlizsánokat megmossuk, meghámozzuk, kockákra vágjuk, étolajban megsütjük. A sárgarépát, az édes paprikát és a vöröshagymát megmossuk, megtisztítjuk, felszeletelj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűzsíron megpirítottam a kockákra vágott (20 dkg) sonkát. Utána hozzáadtam a gombát (1/2 kg tinóra, de bármilyen gombából készíthető) és együtt puhára főztem. Közben egy nagy csoko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHagyma - hús - fokhagyma, só, fűszerek - paradicsomszósz - 10-15 perc
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA vajból és a lisztből világos rántást készítünk, majd felöntjük a MAGGI Húsvarázs ételízesítővel készült alaplével. Simára keverjük és felforraljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű