Családireceptkönyv.hu

Kapor mártás - szósz


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 2-4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csokor kapor
3 ek liszt
5 dkg margarin
1 db húsleveskocka
2 dl főzőtejszín

őrölt fehér bors
citromlé
cukor
víz , vagy tej

Elkészítés:


Rántást elkészíted a vajból és lisztből.Rántásba belekevered a kaprot összevágva, felöntöd pici vízzel és egy húsleves kockát raksz bele, az íze miatt és tejjel öntöd fel. Aztán ízesíteni lehet borssal meg cukorral ki hogy szereti. Tettem bele pici citrom lét is.

Trükkök, tippek, praktikák:


Nagyon finom sült húsokhoz. Most tepsid burgonyához tálaltam.

Kapor mártás - szósz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar vadasmártás
vadasmártás

A zöldségeket pucold meg alaposan, majd vágd mindegyiket nagyjából egységes méretű darabokra. A hagymát kockázd apróra, majd egy leveseslábasban melegíts vékony réteg olajat, és di...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: keria
Citromkrém
Citromkrém

A tojásokat egy tálba ütjük és villával felverjük, majd hozzáadjuk a cukrot, a kukoricalisztet és a puha vajat, majd géppel jól kikeverjük. Amikor a massza összeállt, a legvégén fo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Barna mártás
Barna mártás

Az apróra vágott borjú- és marhacsontot, a kis kockára vágott vegyes zöldséget, hagymát, fokhagymát, zellert, gombaszárat, babérlevelet, egész borsot, kizsírozott tepsiben, forró s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Pizzaszósz (főzés nélküli)
Pizzaszósz (főzés nélküli)

Összeturmixoljuk a paradicsomot az oregánóval/bazsalkommal, olajjal, fokhagymával, valamint a borssal, és szükség esetén sóval. Hűtőszekrényben 1-2 napig tárolható.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk