1 vödör tejföl,
1 fej vöröshagyma lereszelve,
1 marék mogyoró ledarálva,
1 ek porcukor,
1 evőkanál citromlé,
répa
uborka
Csak össze kell keverni
A gombát felszeleteljük, és egy extra forró serpenyőben kb. 5 perc alatt előpirítjuk az olajon. A sajtot lereszeljük, a sonkát tetszőlegesen felvágjuk. Enyhén lisztezett felületen...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézOlvasszuk fel a vajat, majd vegyük le a tűzről és adjuk hozzá a lisztet és a tejet. Jól keverjük át. Helyezzük újra a tűz fölé és folyamatos keverés mellett főzzük alacsony lángon,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA padlizsánokat megszurkáljuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45-50 perc alatt krémesen puhára sütjük őket. A már sülő padlizsánok mellé nagyjából a 20. perc környékén be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olívaolajon megdinszteljük a hagymát és fokhagymát, majd rátesszük a felszelt paradicsomot, fűszereket és a fűszernövényeket, kivéve a kapribogyót és a bazsalikomot, végül az eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű