menu

Családireceptkönyv.hu

Kolbászos, sajtos szendvicskrém


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


12 dkg kolbász
10 dkg ementáli
2 kemény tojás
3 dkg margarin v. vaj
édes pirospaprika
10 dkg tehéntúró
fél dl tejszín
1 mokkáskanál mustár

Elkészítés:


A tojást és a kolbászt ledaráljuk. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, majd a mustárt és pirospaprikát. Ha sűrű adhatunk hozzá tejszínt. A túrót simára keverjük a tejszínnel és a masszához keverjük. Pirítóssal kiváló.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Péter
Caesar-öntet (2 dl)
Caesar-öntet (2 dl)

A tojás sárgáját a mustárral, a citrom levével, a fokhagymával és a fehérborssal összekeverjük. Kézi mixerrel, folyamatos keverés mellett cseppenként, lassan csurgatva adagoljuk...

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Mákos guba
Mákos guba

9 dl tejet 15 dkg cukorral és a vaníliarúd kikapart közepével felfőzzük. A maradék 1 dl tejet az 5 tojás sárgájával simára keverjük, a felforralt tejbe öntjük és besűrítjük. Az 5 d...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Alexandra
Házi ketchup
Házi ketchup

A paradicsomot negyedeljük, a paprikát csumázd ki, majd szeleteld fel. Rakd egy nagy lábosba a paradicsomot, paprikát, az almaecetet, az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhag...

Elkészítési idő: 5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fokhagymakrém 2
Fokhagymakrém 2

A hagymából minden hibás részt kivágunk (ha van benne) Egy tálba rakjuk, és összeturmixoljuk. Közben a sót, és 1 dl olajat is hozzáadunk. Ha kész, a tiszta üveg aljára öntünk a m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk