1 fej vöröshagyma
20 dkg gomba
2 dl főzőtejszín
1 csapott evőkanál liszt
őrölt fehér bors
1 húsleveskocka
2-3 dl víz
étolaj
Az apróra vágott hagymát olajon üvegesre pirítjuk, beletesszük a borsot és a gombát.2-3 dl leveskockából főzött lével felöntjük, fedő alatt főzzük.
Közben a tejszínt a liszttel csomómentesre keverjük.
ha a gomba megfőtt, hozzákeverjük, és még 1-3 percig főzzük.
In a small bowl, mix all ingredients with wire whisk. Store covered in refrigerator.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű1 A tojássárgákhoz egy habverővel keverjük hozzá a sót, cukrot, és a mustárt. 2 Vékony sugárban, folyamatos keverés mellett keverjük hozzá az olajat is. Jó minőségű olajat haszn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDupla tüllanyagon vagy géz segítségével lecsöpögteted, ez kb. 24 óra, összekevered, kb. 2 órát hagyod állni. Mikor az állaga kellemesen kenhető krém, akkor fogyasztható.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajat felhevítjük, kezdettől fogva sütjük benne a megtisztított vöröshagymát, majd rászórjuk a lisztet, és világos rántást készítünk. Vigyázzunk, hogy se a rántás ne legyen bar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű