250 g tészta ( tagliatelle vagyis szélesmetélt)
20 dkg füstölt virsli
20 dkg krémsajt
2 ek főzőtejszín
2 db szárított paradicsom
0.5 csokor bazsalikom ( friss)
1 kis fej vöröshagyma
1 ek napraforgó olaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 ek citromlé (ízlés szerint)
Főzzük ki a tésztát.
Vágjuk apróra a vöröshagymát, és kevés olajon kezdjük el pirítani.
1-2 perc múlva adjuk hozzá az apró kockákra vágott virslit is. Sózzuk, borsozzuk.
Pár perc után mehet hozzá a krémsajt és a tejszín.
Forraljuk be jó sűrűre, majd adjuk hozzá a vékony csíkokra vágott, szárított paradicsomot és apróra vágott, friss bazsalikomot. Ízlés szerint kis citromlét is csepegtessünk bele.
A kifőtt tésztával összekeverve tálaljuk.
1. A langyos vízben a cukorral felfuttatjuk az élesztőt, majd hozzáadjuk a sóval elkevert liszthez az olajjal együtt és bedagasztjuk a tésztát. Letakarva duplájára kelesztjük. 2....
Elkészítési idő:A tojásokat válaszd ketté. A fehérjét verd habbá a robotgéppel Míg a tojásfehérje habosodik, az összes többi hozzávalót a tojássárgával együtt mérd össze egy tálba, és keverd őke...
Elkészítési idő: 35 percA sárgarépát megtisztítom, a paprikát kicsumázom. A póréhagymát felkarikázom, a paprikát és a répát kis darabokra aprítom. Kevés olajon, először a póréhagymát pirítom át egy kic...
Elkészítési idő: